Wie zijn wij

 

Sicalor Nederland, gevestigd in het midden van het land, is officieel distributeur van hoogwaardige Italiaanse pelletkachels van het merk Sicalor. Sicalor staat voor innovatie, hoog rendement en respect voor het milieu. Sicalor kachels zijn designkachels voor zowel een moderne als ook een authentieke, nostalgische omgeving. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig product tegen een eerlijke prijs. De kachels zijn milieu- en gebruiksvriendelijk en bieden een hoog rendement. Met een Sicalor kachel haalt u een no-nonsense kachel in huis met Italiaanse allure.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor de door u te verwarmen ruimte. Sicalor Pelletkachels zijn uitermate geschikt voor het verwarmen van o.a woonhuizen, bedrijfsruimtes, chalets, woonboten, hobbyruimtes en recreatiewoningen.  Wij werken hierbij nauw samen met een dealernetwerk bestaande uit installateurs en kachelspecialisten in Nederland.

Sicalor Nederland is tevens dealer van diverse schoorsteensystemen, waaronder onder andere die van Poujoulat. Hierdoor kunnen wij systemen leveren die direct te monteren zijn op de uitlaat van een pelletkachel.